Castigati un salar de vis cu HRI Vitalion

Clubul HRI Vitalion de 11 ani si-a dovedit eficienta produselor sale si a modelului de afacere celor devotati in mentinerea sanatatii si doritori de a castiga un venit suplimentar. Omul de rand vrea sa se inbogateasca repede, dar omul destept vrea sa se inbogateasca tare! 99% dintre afacerile care va promit o inbogatire rapida dispar de pe piata foarte repede. Dar cine alege o firma cu un trecut serios, cu produse de calitate superioara si cu un plan marketing stabil, va castiga un venit sigur pe viata.

Ce aveti de facut?

Salar de vis cu Vitalion

• Daca inca nu sunteti membru in Clubul Vitalion inscrieti-va cumparand un singur supliment. Daca sunteti deja membru, sa consumati produsele noatre in continuare.
Spuneti experienta dumneavoastra familiei, prietenilor. Chemati prietenii, colegii, vecinii la o scurta prezentare al produselor HRI Vitalion, unde asiguram tuturor posibilitatea de aderare la Clubul Vitalion - adica la grupul dumneavoastra.
Daca intr-o luna ati cumparat macar 5 suplimente nutritive pe numele dumneavoastra, aveti dreptul la bonificatie dupa cumparaturile oamenilor din reteaua dumnevoastra, chiar si dupa propriile cumparaturi.

 

Esenta pe scurt:

- DVS organizati o prezentare
- Noi prezentam produsele si modelul de afacere
- Ei se inscriu in grupul dvs, consuma produsele si dau mai departe experienta lor la prieteni si cunostinte
- DVS ajutati propriul grup in construirea retelei, asa cum ajutam si noi pe dvs...
- si in sfarsit Dvs puteti sa va bucurati de roadele muncii efectuate: sanatate si bonificatie, chiar si de un venit pasiv.


Mereu puteti sa va bazati pe ajutorul meu!
Va intereseaza afacerea? Mai aveti intrebari? Contactati-ma cu incredere!

Mobil: +36-70-593-4757
E-mail: info@vitalionromania.ro

Astept distribuitori HRI Vitalion independenti din urmatoarele judete: Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Sălaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea

Dacă ați citit oferta mea până aici, meritati să vă ofer și cea mai importantă facilitate:

webshop proprie - "la cheie" - pentru promovarea si vanzarea produselor HRI Vitalion - afacerea DVS. - fara investitii:

- FĂRĂ să fiți nevoit să plătiți pentru un programator...
- FĂRĂ să plătiți pentru a închiria un server sau un nume de domain...
- FĂRĂ sa administrați pagina zilnic personal...

Toate aceste facilități vă asigurăm noi!

Pentru mai multe detalii contactați-mă:
Pásztai Tünde
Tel: +36-70-593-4757
E-mail: info@vitalionromania.ro