Termeni si conditii

Termeni si conditii asupra utilizarii site-ului


Accesul la site-ul www.vitalionromania.ro , vizitarea paginilor este libera, inregistrarea in Clubul Vitalion se face prin completarea formularului de inscriere si cumpararea unui supliment nutritiv la alegere.
Vizitarea paginilor site-ului www.vitalionromania.ro se considera un accept al termenilor si conditiilor prezentate mai jos
Scopul acestui site este sa informeze publicul, prin continutul sau, asupra produselor naturiste HRI si sa ofere posibilitatea achizitionarii intr-o maniera foarte accesibila a acestor produse.

Drepturi asupra continutului

www.vitalionromania.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment structura, continutul si serviciile oferite sau poate suspenda functionarea acestuia cu sau fara o instiintare prealabila.
Termenii si conditiile de utilizare a www.vitalionromania.ro pot fi modificate in orice moment, fara o anuntare prealabila a utilizatorilor, si avand in vedere faptul ca ele sunt accesibile pe site in orice moment, va revine responsabilitatea sa le cunoasteti si sa le respectati.

Toate elementele site-ului (www.vitalionromania.ro), inclusiv layout-ul, pozele si textele sunt proprietate intelectuala. Este strict interzisa copierea sau retransmiterea prin orice mijloace a unor parti sau elemente ale acestui site.

Responsabilitati

Descrierea produselor prezente pe acest site sunt informative si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila de administratorul site-ului. Preturile pot fi actualizate, fara o instiintare prealabila. De aceea este recomandat sa revedeti preturile atunci cand faceti o comanda.

Confidentialitatea

www.vitalionromania.ro are o politica de respectare stricta a confidentialitatii datelor utilizatorilor sai, se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse: pentru a furniza stiri despre activitate Clubului Vitalion si promotiile actuale prin subscrierea la newsletter si efectuarea comenzilor. Aţi primit acest e-mail in calitate de client al serviciilor www.vitalionromania.ro . Dacă nu doriţi să primiţi informaţii despre promoţiile actuale, oricând putei să dezabonaţ cu un singur click.


Atentie!

Continutul site-ului www.vitalionromania.ro are rol informativ si nu se substituie sfaturilor sau prescriptiilor medicilor. Informatiile prezentate in acest site nu pot fi folosite in scopul inlocuirii medicamentelor sau tratamentelor prescrise de personalul medical. www.vitalionromania.ro va recomanda sa consultati medicul pentru o diagnosticare si o recomandare pentru tratament! Produsele comercializate pe www.vitalionromania.ro se administreaza fara prescriptie medicala! Va recomandam sa cititi cu atentie prospectul produsului inainte de administrare!

Produsele HRI VITALION sunt autorizate de către Institutul de Bioresurse Alimentare din România (nr.1122/24.04.2007 seria AA)