Ateroscleroza - un proces reversibil - cu HRI Vitalion!

 

Considerata pana nu demult ireversibila, ateroscleroza sta la baza aparitiei majoritatii bolilor cardiovasculare (angina pectorala, cardiopatie ischemica, infarct miocardic, accident vascular cerebral, arteriopatie obliteranta etc.).

ateroscleroza

Ateroscleroza nu este o boala a batranetii, debuteaza de fapt foarte de timpuriu. Desi afecteaza toate arterele, simptomele nu apar decat relativ tarziu, dupa "astuparea" unor artere din organe importante (creier, inima, rinichi) in proportie de peste 75%! Aceasta inseamna ca este posibil sa aratati si sa va simtiti perfect sanatos (si chiar sa va laudati cu asta), dar daca ati trecut de 35-40 de ani si aveti factori de risc in stilul de viata, arterele dv. pot fi deja pe jumatoate blocate de placi ateromatoase!

Factori de risc in aparitia aterosclerozei:- varsta inaintata
- hipertensiunea arteriala
- colesterolul total crescut (LDL colesterolul rau)
- diabetul zaharat
- HDL colesterolul scazut (colesterolul bun)
- obezitatea (circumferinta abdomenului mai mare de 102 cm la barbati si 88 cm la femei)

Ateroscleroza coronariana

 

Cateva din consecintele aterosclerozei:

  • Cardiopatie ischemica
  • Infarct miocardic acut
  • Accident vascular cerebral
  • Arteriopatie obliteranta periferica

 

stroke

Cum pot preveni trata ateroscleroza?

Vestea buna este ca acest proces devastator poate fi prevenit si chiar reversat. Trebuie sa faceti doar cateva schimbari in stilul de viata, si anume sa abandonati fumatul in primul rand, apoi sa aveti o dieta bazata mai mult pe legume si fructa evitand cat se poate consumul de carne, oua, peste si lacate. E foarte important sa faceti exercitii fizice regulate si cat e posibil evitati stresul.

 

Produsul HRI Vitalion - pentru ateroscleroza, puteti comanda aici:

Va recomand sa consumati tableta HRI Vitalion pentru prevenirea sau tratamentul aterosclerozei. Tableta HRI Vitalion stimulează funcţiile creierului, scade depunerile rezultate din calcificări, ajută circulaţia şi regenerarea pereţilor vasculari, usurand astfel munca inimii.HRI Vitalion