HRI Good Mood Mareste

HRI Good Mood

Tablete pentru o viata linistita

Mai multe detalii

77,00 lei

HRI Good Mood - Tableta antistres

Vă simțiți des stresat sau nervos? Tableta HRI Good Mood cu conținut de extras de sunătoare asigură liniștea pe durata întregii zile. Vă ajută să depășiți dificultățile, să vă păstrați calmul, și în plus, este și un excelent atenuator al simptomelor de anxietate. Se recomandă tuturor persoanelor expuse la stres peste nivelul mediu.

Sunătoarea, numită de altfel și „planta calmului", se utilizează frecvent contra stresului și tulburărilor de somn. Are efect benefic asupra organismului uman în cazul ulcerului gastric sau al bolilor de rinichi și de fiere, precum și în cazul durerilor de origine nervoasă manifestate la nivelul stomacului și al sistemului intestinal. Se recomandă de asemenea contra leziunilor interne ale cavității bucale. În terapeutica populară se folosește pentru atenuarea durerilor de reumatism și tratarea anumitor afecțiuni ale pielii.

Vă recomandăm pentru combatarea stărilor de stres si tensiune nervoasă, combatarea stărilor de nelinişte si anxietate, pentru combatarea stărilor depresive şi a surmenajului.

Important! Pe durata sarcinii și a lehuziei, se poate administra doar conform recomandării medicului. A nu se depăși doza prescrisă.
Planta poate cauza sensibilitate la lumină. De aceea, evitați să stați la soare pe perioade îndelungate sau să folosiți solariul, câtă vreme consumați produsul!

Mod de administrare: Pentru adulți 1 sau 2 tablete pe zi.