HRI Water Balance Mareste

HRI Water Balance

Tablete HRI Echilibru hidric

Mai multe detalii

77,00 lei

HRI Water Balance - Tablete echilibru hidric

Mechanismul unic al tabletei HRI Water Balance - Echilibru hidric constă în faptul că, lichidele depozitate în jurul ţesuturilor adipoase nu pot fi îndepărtate de către organism. Mecanismul de acţiune unic al tabletei HRI Echilibru hidric se bazează pe faptul că substanţele sale active din plante medicinale mobilizează lichidele depozitate în jurul ţesuturilor adipoase. Ca urmare, devine posibil catabolismul total al acestora, iar prin utilizarea continuă a tabletei, pierderea excesului de greutate devine permanentă.

Va recomandăm tableta HRI Water Balance şi în caz de insuficienţa circulatorie limfatică, în caz de infecţii renale şi a căilor urinare, pentru piciaore umflate, pentru chisturi şi în caz de edeme.

Diuretic: tableta HRI Water Balance optimizează echilibrul hidric. Se recomandă şi la tratamentul edemelor şi a celulitei.

Slăbire: îndepărtarea lichidelor care înconjoară ţesuturile adipoase depuse demult.

Substanţele active ale tabletei HRI Echilibru Hidric (Water Balance): rădăcină de păpădie, pătrunjel, buchu, foi de strugurii ursului.

Administrare: Adulţi 1-2 tablete de 2 ori pe zi, după mâncare, cu multe lichide. E mai bine să luaţi de dimineaţa si la prânz, pentru că are efect diuretic.