HRI Haridra Mareste

HRI Haridra

Curcuma - planta medicinala cu larga actiune

Mai multe detalii

77,00 lei

Pentru tratarea reumatismului, respectiv a afecțiunilor ficatului și vezicii biliare.

Curcuma, prin minunata sa culoare galbenă și efectele terapeutice multiple, dovedite prin cercetări științifice, este cu adevărat „un leac miraculos", merită deci să fie folosită și în alte scopuri, decât sub formă de condiment exotic sau vopsea. Curcuma se folosește în medicina indiană tradițională de mai bine de 5.000 de ani, pentru tratarea infectiilor, a febrei, a inflamației. Poliartrita reumatoidă afecteaza un număr tot mai mare de oameni, și nu este doar o problemă care apare la persoane mai în vârstă. Factorii genetici, traumatismele, tulburări ale sistemului imunitar pot sta la baza acestei boli. 60% din populație suferă de diferite forme de dureri articulare sau de coloană.

Tabletele de curcumă HRI Haridra reprezintă o soluție excelentă pentru această epidemie, deoarece se pot folosii pentru tratamentul și vindecarea osteoartritei și a artritei reumatoide.

Reprezintă o modalitate eficientă pentru tratarea articulațiilor picioarelor, gleznelor, genunchilor, șoldurilor, taliei, spatelui, coatelor și a umerilor. Este un analgezic excelent.

Este un antioxidant puternic, leagă radicalii liberi care dăunează sănătății. Crește nivelul de glutation al ficatului și al altor țesuturi.

Ajută la descompunerea carbohidraților, a medicamentelor și a toxinelor care pătrund în organism, protejând astfel ficatul. Iar datorită regenerării ficatului crește producția biliară. Ingredientele sale active întăresc vezica biliară. Este eficientă în prevenire și tratarea pietrelor biliare, deoarece curcumina crește solubilitatea biliară, astfel prevenind formarea calculilor biliari, și facilitează eliminarea celor deja existenți.

Administrarea regulată se recomandă prentru tratarea, respectiv prevenirea problemelor reumatice, bolilor inflamatorii, problemelor ficatului și a vezicii biliare.

Dozare:
adulți zilnic 2x1 tabletă, dimineața și seara în timpul mesei sau după masă.

Componente:
pulbere de curcumă, glucoză